Kunne du tænke dig at lære meget mere om IT?

Sponsoreret

Hvis du er en ægte IT-nørd, så skulle du måske overveje at tage på IT efterskole. Øse efterskole har en IT-linje, hvor man kan blive meget klogere IT, film og animation. 

Hvis du kunne tænke dig at blive filminstruktør, animator, spiludvikler eller bare er en computernørd, der elsker at arbejde med it-systemer, så er IT-linjen på Øse efterskole helt sikkert det rigtige valg for dig. Du har derudover også mulighed for at vælge E-sport seks timer om ugen.

Linjen holder til i 4 lokaler, hvor der er arbejdsstationer til alle, der er en biograf, et ideværksted, en green screen location, virtual reality og 3D printer, hvor du kan få lov at boltre dig.

På linjen arbejder man ud fra forskellige forløb, hvoraf nogle er obligatoriske for alle. Her får alle eleverne på linjen et fælles teoretisk grundlag inden for film, animation og IT, sådan at alle kan forstå hinanden og tale samme sprog.

Derudover er der forløb, der er mere valgbaserede, sådan at du specialiserer dig inden for et bestemt emne, enten film, animation eller IT, og så er du på hold sammen med dem, der har valg det samme. Her arbejdes der med selvvalgte forløb.

Du er garanteret, at du får brugt og udviklet dine evner inden for de tre områder, at kommer til at barede med udvikling af film, reklamer, musikvideoer, video blogs, podcasts og meget mere, og at du bliver klogere inden for udvikling af  2D- og 3D-animationer, du kommer til at vide meget mere om 3D printere, og du bliver bedre til grafisk design, fotografering, green screen, speed art og IT-teknik.

Du vil måske også syntes om...