Sådan kommer du i gang med IoT i din virksomhed

Sponsoreret

jumpstory download20200527 075032 - Sådan kommer du i gang med IoT i din virksomhed

Internet of Things (IoT) er en betegnelse for de små enheder, der er indlejret i eller bliver koblet på fysiske ting, så der bliver mulighed for at udveksle og indsamle data med hjælp fra internettet.

Ved brug af IoT i din virksomhed kan du opnå en helt ny og anden indsigt i jeres ydelser eller produkter, som der ikke har været mulig for førhen. Denne nye information kan bruges til at ændre eller eksponere virksomheden i forhold til, hvad du finder ud af med de indsamlede data.

Find en sikker og enkel løsning hos ProActive

Hos ProActive finder du flere IoT-løsninger, der er baseret på standardplatformen Azure IoT fra Microsoft. Her får du en enkel, praktisk og sikker løsning, som kan bruges både til de helt store virksomheder, men også de mindre virksomheder.

ProActive hjælper din virksomhed med at komme i gang via et prækonfigureret IoT-framework, der tilpasses nøjagtigt efter dit område og din branche. Dette IoT-framework sørger for at binde Microsofts standardteknologier sammen, så det bliver lettere og hurtigere for os at afprøve det i din virksomhed.

Skræddersyede IoT-løsninger hos ProActive

Med hjælp fra ProActive får du en skræddersyet IoT-løsning, hvor der er mulighed for nemt og hurtigt at forbinde virksomhedens IoT-enheder sikkert. Hos ProActive får du en specialiseret IoT-partner, der er eksperter inden for områder såsom: Smart Cities, Utility, Device Integrator og Industriel IOT. Du får en løsning, der dækker den samlede platform hos Microsoft indenfor Big Data, sikkerhed, IoT og AI.

Du vil måske også syntes om...