4 af de bedste gratis apps til programmører i 2019

Sponsoreret

Enhedssikkerhed har stort set været en joke siden 2014, og især nu hvor de fleste brugere ikke engang bruger den nyeste Android-version, og alligevel ikke bekymrer sig om deres data.

Men til dig, den etiske og entusiastiske koder, som kan lide at eksperimentere, præsenterer vi de bedste gratis Android-apps, som du bør være opmærksom på i 2019. Tjek dem ud!

AndroRAT

featured postbillede 4afdebedstegratisappstilprogrammøreri2019 AndroRAT - 4 af de bedste gratis apps til programmører i 2019

Udgivet som en client/server application, er denne app designet til at overtage kontrollen over enhver Android-enhed og hente data fra den på en sikker måde. Fordi den kører som en tjeneste i baggrunden, behøver brugeren ikke at interagere med den.

Denne app lader dig samle alle slags private data fra enhver Android-smartphone.

Hackode

Denne app består af en værktøjskasse til etiske hackere, IT-specialister, sikkerhedseksperter og lignende. Den har tre moduler, en til genkendelse af sikkerhedsproblemer, en anden til scanning af netværk og enheder og en der muliggør et sikkerhedsfeed.

Det er en god app til nye programmører, og der kræves ikke personoplysninger for at køre den.

zANTI

Det her er et stort navn inden for sikkerhed og hacking-samfundet. Den er udgivet af Zimperium, og indeholder en række værktøjer, der er specielt designet til penetrationstest.

Det har aldrig været så nemt at scanne netværk med en mobilapp, hvor brugeren kan simulere forskellige hackingscenarier for at studere en lang række mulige angreb.

cSploit

Om det er rigtigt eller ej, firmaet kalder dette produkt det mest avancerede og komplette IT-sikkerhedsværktøjssæt til Android-enheder.

Programmet er i stand til at finde og udpege lokale værter, kan identificere et bredt udvalg af sårbarheder og mulige udnyttelser af dem, kan knække WIFI-adgangskoder og endda installere bagdøre på en enkel måde.

FaceNiff

Denne Android-app er ret simpel, men virkelig effektiv. Det lader dig opfange og analysere din WIFI-netværkstrafik. Appen er virkelig berømt fordi den kan bruges til at hacke Facebook og Instagram konti i offentlige områder.

Man kan faktisk stjæle cookies fra ethvert netværk, hvilket giver dig adgang nem adgang til mange konti på sociale medier.

Droidsheep

Denne fantastiske app blev først udviklet til sikkerhedseksperter og analytikere interesseret i at studere WIFI-netværkets adfærd. Den er ekstremt alsidig i sig selv og i stand til at arbejde med de fleste tjenester og websites, så appen kan kapre websessionsprofiler fra ethvert netværk.

Det er supernemt at opsnuse konti på sociale medier ved hjælp af denne enkle app. De tilbyder også en ‘guard’-version af appen, som fortæller dig, hvis dit netværk bliver ‘sniffet’, så du ikke mister kontrollen over dine konti, der indeholder personlige data.

Tusindvis af mennesker kan få adgang til dine data, så du må hellere begynde at få lidt mere kontrol over dem, ellers er der bare en anden der gør det for dig.

Forbliv sikker og som altid, bliv ved med at lære, så du ikke bliver snydt når du browser næste gang.

bigstock Vector Different Business Mode 74897476 720x720 - 4 af de bedste gratis apps til programmører i 2019

Du vil måske også syntes om...