6 Legendariske ringetoner, som du aldrig glemmer

Sponsoreret

Har du nogensinde tænkt over, hvem der fik idéen til den første ringetone nogensinde? Det må have været en smart person, der syntes at de almindelige alarmer og ringetoner var ubehagelige, og som besluttede at gøre noget ved det.

Her er en liste over de kendteste ringetoner i verden, ringetoner som alle kender og som er umulige at glemme. Læs videre for at se den!

Nokias ringetone

featured postbillede 6LegendariskeRingetonerSomDuAldrigGlemmer NokiasRingetone - 6 Legendariske ringetoner, som du aldrig glemmer

Alle Nokia mobiltelefoner i verden kommer med den samme ringetone sat som standard for alle opkald og alarmer, man modtager på telefonen. Uanset hvor længe det er siden, du har hørt en rigtig Nokia telefon, vil du helt sikkert genkende denne melodi.

Nokias tekstbeskedsalarm i morsekode

featured postbillede 6LegendariskeRingetonerSomDuAldrigGlemmer NokiasTekstbeskedsalarmIMorsekode - 6 Legendariske ringetoner, som du aldrig glemmer

Det samme gælder for denne lyd. Overalt hvor man kommer, kender folk denne lyd, som alle Nokia’er udsender, når en tekstbesked ankommer. Alarmen er faktisk morsekode, der bogstaveligt talt staver til “SMS”.

Baby Got Back

Folk elsker Sir MixALot lige så meget som han, ifølge sin egen tekst, elsker store bagdele. Og folk elsker virkelig at have denne melodi som deres ringetone, og høre ham synge “pick up the phone” til rytmen fra sangen.

R2D2

Dette er måske en af de mest elskede ringetoner i verden, måske fordi den kommer fra Star Wars-filmene, som folk længe har været fascineret af. Denne optagelse af nogle af de lyde, som den lille robot laver i filmen, bruges som alarm takket være dens høje lydstyrke og hurtige rytme.

Dalende Nokia ringetone

featured postbillede 6LegendariskeRingetonerSomDuAldrigGlemmer DalendeNokiaRingetone - 6 Legendariske ringetoner, som du aldrig glemmer

Stort set det samme som den almindelige Nokia ringetone, med den ene forskel, at i denne ringetone lyder mobiltelefonen som om batteriet er ved at dø. Nogle folk begyndte at bruge det som en gimmick, men den satte sig hurtigt fast i folks hoveder.

iPhone ringetone

featured postbillede 6LegendariskeRingetonerSomDuAldrigGlemmer iPhoneRingetone - 6 Legendariske ringetoner, som du aldrig glemmer

Som med Nokias ringetone har alle, der ejer en iPhone, denne melodi kørende i deres hjerner efter at have hørt den en milliard gange, før de besvarer et telefonopkald.

Uanset hvor du er, eller hvilket mærke din mobiltelefon er, vil lyden af disse melodier bringe minder tilbage, og det er det magiske i disse lyde.

Du vil måske også syntes om...