Om siden

Velkommen til RLogin, et lille og ydmygt magasin skabt til nysgerrige sjæle i en digital tidsalder. Om du er en hardcore hacker og vil holde dig opdateret om de seneste nyheder indenfor hacking og sikkerhed omkring fortrolige oplysninger, eller blot er nysgerrig og vil vide hvilke svagheder i internetsikkerhed du bør være opmærksom på, så er dette website præcis hvad du har ledt efter.

Jeg hedder Kasper Nissen, og nu hvor jeg næsten er blevet 30, kan jeg endelig sige, at jeg har fundet min lidenskab i livet: cybersikkerhed.

Selvom det er en lidt sær verden, har jeg altid været tiltrukket af computere og hacking. Siden jeg var 13 år gammel, har jeg været opslugt af at prøve de nyeste programmeringsteknikker, afprøve firewalls og finde huller i sikkerhedssystemer.

Jeg ved efterhånden alt der er værd at vide indenfor emnet, derfor er jeg også meget forsigtig når jeg opbevarer eller deler personlige informationer på en af mine elektroniske enheder. Og i dette blad finder du de bedste artikler, der fortæller dig hvordan du uden bekymringer kan møde den nyeste teknologi.

Hvis du vil vide mere om cybersikkerhed, de nyeste trends og de bedste apps, så er RLogin det rigtige for dig. Besøg vores hjemmeside for mere information!