Spar penge ved at flytte din virksomheds data til Microsoft Azure

Sponsoreret

Overvejer du at afvikle din virksomheds systemer og applikationer fra virksomhedens eget datacenter til en virtuel platform i skyen, sådan at du kan spare penge? Så burde du overveje Microsoft Azure til virksomheder.

Microsoft Azure er en sky platform som muliggør, at du kan flytte din virksomheds infrastruktur fra egen datacenter til Microsofts datacentre på Microsofts Azure virtualiseringsplatform. Dermed kan man spare penge i forhold til egent datacenter, da man hos Microsoft Azure kun betaler for det faktiske forbrug og dermed spare de unødvendige omkostninger der er forbundet i et traditionelt datacenter i form af strøm, investering i hardware, lokation osv.

At have virksomhedens data til at ligge i “skyen” kan lyde farligt, men Microsoft lever op til samtlige regler med hensyn til datasikring, herunder EU ISO og Safe Harbour som er med til at sikre at virksomhedens data ligger trygt og sikkert på et af Microsofts globale Azure datacentre.

Da Microsoft tilbyder en komplet underliggende infrastruktur med storage, netværk, firewall samt VPN, er det muligt enten at flytte hele eller dele af virksomhedens datacenter over til Microsoft Azure platform, dermed også have mulighed for at bruge deres Express Route, en direkte forbindelse mellem kunden og Azure datacentret. Endvidere er det muligt for din virksomhed, at overføre store mængder data ind og ud af Azure, da man kan overføre datoen via fysiske diske.

Så hvis du går og overvejer at lave nogle besparelser i din virksomheds datacenter kan Microsofts Azure virtualiseringsplatformen være en sikker og økonomisk løsning som allerede bliver brugt af tusindvis af kunder.

Du vil måske også syntes om...