5 mobilenheder med fokus på beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, som du bør kende

Sponsoreret

At have en smartphone er det modsatte af god sikkerhed. Hver bevægelse eller handling du foretager, bliver konstant sporet, og her tænker vi ikke engang på cookies, annonceringsidentifikationer og brugsstatistikker, som løbende følger dig når du browser.

Du finder aldrig en helt sikker og privat smartphone, det kommer bare ikke til at ske, men du kan forsøge at få fat i en af de sikreste.

Efter at have prøvet de fleste af de smartphones, som tilbyder bedre sikkerheds- og privatlivsfunktioner, kom vi hjem med dem, vi umiddelbart havde mest tillid til. Her er de, vær opmærksom og tag noter.

Galaxy Note 9

featured postbillede 5mobilenhedermedfokuspåbeskyttelseafpersonligeoplysningerogsikkerhedsomdubørkende GalaxyNote9 - 5 mobilenheder med fokus på beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, som du bør kende

For et stykke tid siden besluttede Samsung, at de ville ændre deres bedste modeller for at imødekomme virksomhedskunder. Virksomhederne ønskede imidlertid en sikkerhedsgaranti, som var et niveau højere, end hvad Android kunne tilbyde på det tidspunkt.

Derfor blev der skabt en ny sikkerhedsplatform, Knox, som bliver præinstalleret i alle Samsung-modeller, og det virker faktisk.

Sirin Finney

Efter at kryptovaluta blev en stor ting i 2017, har Sirin OS fået en nichepublikum, som er klar til enhver udgivelse fra dem.

Virksomheden udviklede en Android-overflade, der kunne håndtere en række forskellige sikkerhedsproblemer vedrørende transaktioner med kryptovaluta. Telefonen har et rigtig godt script, der blokerer key loggers fuldstændigt.

iPhone XS Max

Denne telefon udnytter bare Apples måde at gøre ting på, til at forbedre deres sikkerhed. Alle iPhone-brugere bruger den nyeste version af deres software, og det er der kun 0,1% af Android-brugerne, der kan sige.

Denne telefon håndterer kryptering på en meget elegant måde, da forskellige sikkerhedsniveauer kan sættes op i en intuitiv menu.

Pixel 3 XL

featured postbillede 5mobilenhedermedfokuspåbeskyttelseafpersonligeoplysningerogsikkerhedsomdubørkende Pixel3XL - 5 mobilenheder med fokus på beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, som du bør kende

De her smartphones er nogle af de sikreste enheder på markedet, og det skyldes mest, at de er i stand til at køre den nyeste Android-version. Denne enhed indeholder også Titan M-chippen, der er specielt designet til smartphones med tanke på sikkerheden.

Denne chip er fantastisk og stopper hackere fra at kunne læse dine ting via malware. Simpelthen førsteklasses.

Blackberry KEY 2

featured postbillede 5mobilenhedermedfokuspåbeskyttelseafpersonligeoplysningerogsikkerhedsomdubørkende BlackberryKEY2 - 5 mobilenheder med fokus på beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, som du bør kende

Selvom prisen ikke er dens stærke side, sådan som det var tilfældet med KEYone, da den blev frigivet, er det stadig den bedste smartphone, når det kommer til sikkerhed og privatliv. Telefonen tjekker for manipulation hver gang du genstarter den.

Der er også garanti for to års fuld sikkerhedsorienteret support gennem månedlige opdateringer, som kan løse eventuelle problemer vedrørende privatliv og sikkerhed.

Selvom en smartphone ikke er særlig smart, når det kommer til privatliv, så er vi praktisk talt nødt til at eje en af disse enheder for at fungere i vores nuværende samfund. I det mindste kan vi vælge at købe en, der tager ekstra skridt til at bevare sikkerheden af vores data.

Du vil måske også syntes om...