Alt du bør vide om firmagaver

Sponsoreret

Firmagaver fungerer perfekt som små visitkort og beviser på, at du værdsætter dine medarbejdere. Firmagaver befinder sig typisk i et prisspænd på 50-200 kroner. Der er altså tale om små, symbolske ting, men stadig ting, de fleste kan få god glæde af.

 

Som medarbejdergave

En gang imellem kan du have brug for at vise dine medarbejdere, at du ser dem og værdsætter dem. Et skulderklap kan oftest for afsenderen føles meget mere dybfølt, end det gør for modtageren, der nærmere ser det som en tom gestus.

 

Her er firmagaver perfekt til lige at vise den ekstra taknemmelighed til en medarbejder, der har udmærket sig over de seneste uger. Det kan også være, at du har lyst til at sende alle dine medarbejdere på juleferie med en lille ting.

 

Dine medarbejdere vil ikke have noget imod, at firmalogoet er trykt på deres gave, så længe det er noget, de kan bruge i deres hverdag. Alt for ofte laver chefer den fejl at give noget, for at give noget. Men tro mig, når jeg siger, at en dårlig gave skaber mere harme end ingen gave.

 

Som reklame

Firmagaver er også gode som små ting, du kan give ud til højre og venstre. Det kan være på messer eller til dine kunder. Folk bliver glade for at få en lille og gratis med hjem. Her kan du både overveje kuglepenne, slik eller cykelsaddelbetræk.

 

Er du hyppig bruger af gæstetalere og foredrag på din virksomhed, kan en større firmagave være god at give som tak for indlægget. For eksempel har Ekstra Bladet fået trykt deres logo på en flaske vin.

 

Hvem ved om vinen er god? Det er også lige meget, det vigtige er, at taleren tager et stykke reklame med sig hjem til at stå i vinreolen.

Du vil måske også syntes om...