Beskyt din iPad mini med et smart cover

Sponsoreret

Har du ofte din iPad mini med på farten, så er det måske en god idé at udstyre den med et iPad mini-cover, for at undgå at den går i stykker? For en iPad Mini er uden tvivl lige en tand sjovere, hvis den ikke er ødelagt med store skrammer og ridser i glasset.

 

Hos Superprice.dk finder du et stort udvalg af flotte covers til din iPad mini. De findes i mange forskellige farver og materialer, så der er noget for enhver smag. Du kan for eksempel vælge flere forskellige farver hvis i er en familie der har flere iPad minis. På den måde kan I nemt se forskel på jeres iPads.

 

Stort udvalg af farver og materialer hos Superprice

Det samme gælder materialerne coveret er lavet i. Vil du gerne have et cover der signalerer noget eksklusivt, kan du vælge et i PU-læder. Men må coveret til gengæld gerne være mere praktisk, og gerne kunne tørres af med en fugtig klud, kan du vælge et i silikone eller plastik, hvilket er smart til dig der har børn.

 

Levering fra dag til dag

Når du bestiller et nyt cover til din iPad mini hos Superprice.dk, kan du forvente at få det nye cover allerede dagen efter du har bestilt. Det gælder covers til iPad minimodellerne A1454 & A1455.

 

Bestil dit nye cover til din iPad mini allerede i dag, på den måde kan du hurtigt og nemt minimerer chancerne for at din nye iPad tager skade og går i stykker alt for hurtigt.

Du vil måske også syntes om...