Byggebranchen: Valg af industristøvsuger

Sponsoreret

Som håndværker bruger man mange timer hver dag på en byggeplads, der ofte er fyldt med støv. Støv kan indeholde kræftfremkaldende stoffer, og det er vigtigt at man anvender en støvsuger der er CE-mærket og af typen ”dust extractor”, så støves suges ordentligt op.

Der findes mange variationer af industristøvsugere på markedet, men især hvis du er en del af byggebranchen, så skal du være opmærksom på at vælge den rette version. Her siger arbejdstilsynet, at støvsugeren skal være CE-mærket og af støvklasse H som ”dust extractor”. H klassen er klassificeret som den farlige støv og støvsugeren skal derfor leve op til det, da det ellers kan være sundhedsskadeligt for håndværkerne. Hvis man som virksomhed ikke tager dette seriøst kan medarbejderne blive udsat for kræftfremkaldende stoffer på daglig basis, hvilket ikke er godt for medarbejderne, der bliver eksponeret for dette.

Disse specielle H sikkerhedsstøvsugere kan fås i forskellige mærker og variationer, hvilket kommer an på de gældende behov. Der er et stort udvalg at vælge mellem, så det bør være muligt at finde en til den ønskede pris og funktioner.

Hvis I leder efter en industristøvsuger I den bedste kvalitet, så bør man tage et kig på induclean, som sælger produkter til branchen.

 

Du vil måske også syntes om...