Find en lader til din elbil

Sponsoreret

michael marais HjV hEECgcM unsplash - Find en lader til din elbil

Går du med tanker om at investere i en elbil, eller er du allerede ejer af en? Det kan kræve planlægning at tilpasse køreturen til en ladestander, når du er ude og køre. Find lader til elbil hos VS-AUTOMATIC, så du slipper for at planlægge stop på dine køreture. 

Nem opladning

Går du og overvejer at investere i en elbil, så du aktivt kan gøre noget for et grønnere miljø, eller er du allerede ejer af en? En elbil er ikke billig, og det kan kræve planlægning, så du på køreturen kan holde ind ved en ladestander. En god og ideel løsning til dette kan være en ladestander i din egen garage. På den måde kan din elbil lade op om natten, uden du skal planlægge og uden bekymringer om, hvorvidt der er strøm nok på til at køre til og fra arbejde. Har du langt til job? Måske er du ikke den eneste med elbil på din arbejdsplads, og her kan en mulighed være at få opsat en lader til elbil på arbejdspladsen. Så kan din bil lade op, mens du er på arbejde, så du slipper for at holde ind ved en ladestander på vej hjem efter en lang dag.

Tjek dit stik

Når du skal finde en lader til din elbil, skal du være opmærksom på, at der ikke findes en standardoplader, som alle elbiler kan bruge. Det vil sige, at du skal tjekke, hvilket stik din bil har, så du kan få den rigtige lader, og samtidig skal du og dine kollegaer tjekket, hvorvidt I har samme stik, eller om I skal investere i flere ladere. Uanset hvad så klarer VS-AUTOMATIC installationen for dig.

Du vil måske også syntes om...