Find en palleløfter til lige præcis jeres behov

Sponsoreret

Står I og mangler en palleløfter til jeres lager? AJ Engros tilbyder palleløftere til alle formål og til lige præcis jeres behov – om I er en stor eller mindre virksomhed eller søger en elektrisk eller manuel palleløfter til stabling eller transport på lageret, finder I den ideelle palleløfter hos AJ Engros.

Palleløftere til alle formål

AJ Engros tilbyder et udvalg af forskellige typer palleløftere, der varierer i belastningsevne, størrelse og funktion, så I finder helt sikkert en palleløfter, der svarer til jeres behov og arbejdssituation. Med en palleløfter eller –stabler fra AJ Engros automatiseres transport, læsning og stabling af varer og arbejdet effektiviseres. Dertil skåner I jeres medarbejdere for tunge løft og arbejdet bliver herved også mere ergonomisk.

Faktorer, der spiller ind, ved valg af palleløfter

Ved valg af palleløfter eller –stabler er det vigtigt, I holder for øje, hvor høj en belastning, I skal bruge palleløfteren til, hvor ofte, I vil bruge palleløfteren samt hvilket underlag denne skal køre på. Hvis I er i tvivl om, hvilken palleløfter eller –stabler, der passer bedst til jeres behov og arbejdssituation, så tøv ikke med at kontakte AJ Engros, som sidder klar til at vejlede jer.

Du vil måske også syntes om...