Gadgets til den ældre mobilbruger

Sponsoreret

Som en ældre person kan det være svært at følge med teknologien. Og måske i særlig grad mobiltelefonerne, som i høj grad bliver lavet af unge, smarte fyre fra USA, med købestærke teenagere som målgruppe. Det er der heldigvis mange mennesker, der er blevet opmærksomme på. Derfor kommer der flere og flere gadgets på markedet, der er tiltænkt at gøre den teknologiske udvikling nemmere for den ældre generation.

 

Specialdesignede mobiler

Mens Apple og de andre techgiganter raser ud over stepperne for at kaste ny teknologi i nakken på unge mennesker, kigger andre producenter mod deres forældre og bedsteforældre. En emporia mobil er særligt god til ældre, og giver både mulighed for en klassisk mobil og en smartphone.

 

Emporia mobil er kompatibel med de fleste høreapparater, samtidig med, at de store knapper, gør den nem at betjene. Mobilerne er afstemt med målgruppen, og derfor passer alt fra display til betjening perfekt hertil. Displayet er for eksempel mere kontrastfyldt, for at gøre skriften mere letlæselig.

 

Nyt cover

Har du det stadig fint med at betjene de populære smartphones, men derimod bare har et problem med at forlægge telefonen, bør du overveje et nyt cover. Overvej her at købe et cover med snor i den ene ende. Snoren kan hænge rundt om halsen, som man kender det fra en nøglekæde, på den måde har du altid mobilen lige ved hånden.

 

Trådløs opladning

Mange ældre døjer desværre med synsbesvær samtidig med, at motorikken ikke er, hvad den har været. Derfor kan det for flere ældre være svært at ramme den lille opladers indgang i bunden af mobilen. Her kan en trådløs oplader på sengebordet være en kæmpe hjælp. En trådløs oplader består af en lille plade, der er sluttet til en strømforsyning. Telefonen lægges ovenpå for at lade op.

Du vil måske også syntes om...