Giv din virksomhed et bedre indeklima

Sponsoreret

Har jeres virksomhed problemer med indeklimaet, eller ønsker I blot at forbedre forholdene for medarbejderne? Så er CTS anlæg hos Lund & Erichsen muligvis løsningen for jer.

Bedre indeklima til en lavere pris

Med et CTS anlæg fra Lund & Erichsen har I muligheden for at styre alt elektronisk, nemlig lige fra energi og lysforbrug til temperaturmålere og adgangskontrol. Dette gør, at I kan indstille systemet til at være aktivt, når virksomheden eller intuitionen er åben, og samtidig kan systemet også indstilles til at mindske forbruget efter lukketid eller i ferieperioder. Varmen kan ligeledes slukkes helt i sommerperioden, mens den kan varme mere eller mindre i forskellige afdelinger i vinterperioden, hvis dette ønskes. I det hele taget kan Lund & Erichsen hjælpe kunderne med at indrette systemet fuldstændig efter jeres krav og ønsker. Alt dette kan medvirke til et forbedret indeklima, samtidig med at der ikke bruges unødig energi og strøm, hvilket altså kan medvirke til store besparelser.

Mange års erfaring

Siden 1912 har Lund & Erichsen hjulpet private og virksomheder med datateknik og el-installationer, og er derfor specialister på området. Virksomheden har siden vokset sig stor, og i dag beskæftiger den 45 medarbejdere i Herning. Visionen er at levere stabile og sikre løsninger, der er holdbare for fremtiden. Hos Lund & Erichsen får I altså høj kvalitet ud over det sædvanlige. Det gælder også medarbejdernes service, så hvis I skulle have spørgsmål eller mangler yderligere information, skal I ikke tøve med at kontakte virksomheden, der glædeligt guider til et bedre indeklima med CTS anlæg.

Du vil måske også syntes om...