Hvem kan bruge et exoskelet?

Sponsoreret

Et exoskelet er et større eller mindre stativ, som er lavet til at tage uden på kroppen. Skelettet hjælper med til at aflaste leddene, og er derfor med til at nedsætte risikoen for nedslidning, samt overbelastning af led og muskler. 

 

Har du job med gentagne arbejdsgange, det kan være på en fabrik, hvor du mere eller mindre udfører den samme arbejdsopgave hele dagen igennem, og også flere gange i træk? Har du problemer med din ryg eller nakke, men samtidig ikke så meget, at det forhindrer dig i at udføre dit arbejde?

 

Så er det smarte exoskelet lige præcis noget for dig. Et exoskelet er designet med en fjedermekanisme, det kan være en stempel mekanisme, en elastisk plade eller et elastik. Ideen er at fjedremekanismen altid skal komme tilbage til udgangspunktet, og derfor skal kunne virke som en ekstra støtte. 

 

Hvordan virker et exoskelet? 

Ideen med et exoskelet er, at du skal bruge dine muskler mindre, når du bærer dit exoskelet. Det hjælper også dine eventuelle smerter, fordi du ikke behøver at bruge dine muskler helt så meget, som hvis du skulle undvære exoskelettet. 

 

Har du tilbagevendende smerter efter en skade, eller lider du af overbelastede muskler og led? Måske lider du som mange andre også af kroniske smerter i ryg, nakke og skuldre? Så er et exoskelet helt sikkert værd at prøve. Kontakt immodenmark.dk allerede i dag, hvis du gerne vil høre mere om, hvad et exoskelet kan gøre for dit vedkommende og i din arbejdssituation.

 

Du vil måske også syntes om...