Sådan får din virksomhed mest ud af sine data

Sponsoreret

sept1 - Sådan får din virksomhed mest ud af sine data

Data er en virksomheds største aktiv, og derfor er det vigtigt at bruge den information på den mest optimale måde. Data kan hjælpe med at drive virksomheden fremad og sikre, at virksomheden kan opnå sit potentiale i markedet. Ofte kan processen med at bearbejde dataene være et tidstungt arbejde, og derfor kan det være en fordel at alliere sig med en, der har de rette kompetencer samt de rette værktøjer.

Strategisk udnyttelse af data

Du finder data alle steder i din virksomhed. Dette kan f.eks. være data omkring, hvordan dine medarbejdere performer eller, hvilke produkter dine kunder foretrækker. Strategiske beslutninger bør træffes på baggrund af den data, som du har til rådighed. Hvis du f.eks. ønsker at optimere din portefølje, giver det god mening at undersøge, hvilke produkter der ikke sælger, eller som kunderne har svært ved at se værdien i. Din salgshistorisk vil her kunne hjælpe dig godt på vej. Du kan også kontakte dine kunder og undersøge, hvorfor de har valgt et givent produkt.

Beskyt dine data

Data om din virksomhed er ikke kun nyttig for dig, den kan også være nyttig for dine konkurrenter. Her er det yderst vigtigt at lægge en strategi for, hvordan I beskytter jeres data. Der findes cloudløsninger, som både opbevarer og beskytter jeres data. Samtidig er det vigtigt at have en ordentlig backup-løsning, som kan hjælpe virksomheden godt videre, hvis der skulle ske skade på de originale data. Klik ind på https://www.proactive.dk, og læs mere.

Du vil måske også syntes om...