Sådan vælger du Smart Home-produkter til dine behov

Sponsoreret

thomas kolnowski ljG19qhTzZQ unsplash - Sådan vælger du Smart Home-produkter til dine behov

Fra vandsensorer, der kan advare dig, hvis der er vand utilsigtede steder, til sensorer, der registrerer bevægelser indendørs og udendørs og giver dig besked. Alt dette er muligt med Smart Hjem-produkter. Når det kommer til Smart Hjem-produkter, er mulighederne nærmest uendelige.

Men hvis du først lige er gået i gang med at lave dit hjem om til et Smart Hjem, kan du føle dig forvirret og overvældet af det store udvalg af produkter. For hvad skal du vælge?

Kom godt i gang med Smart Hjem-produkter

WiFi-stikkontakter

WiFi-stikkontakter er en af de nemmeste produkter, du kan bruge, hvilket er grunden til, at det er det perfekte sted at starte. Disse produkter konverterer grundlæggende apparater og elektronik til enheder, der kan fjernstyres via en mobilapp på din telefon. Stikket indsættes i en standard stikkontakt, hvorefter du kan betjene alt lige fra dit fjernsyn til din kaffemaskine m.m.

WiFi-pærer

Mens WiFi-stikkontakter også kan bruges til at styre belysningen, er WiFi-pærer en bedre løsning til lamper. Her kan du trådløst og uden problemer betjene belysningen i dit hjem. Har du en tendens til at glemme at slukke for lyset, når du går i seng? Så kan du med et tryk slukke lyset i stuen, når du ligger i din seng.

Andre Smart Hjem-produkter for begyndere

Der er mere til et Smart Hjem end WiFi-pærer og WiFi-stikkontakter. Dog er disse to produkter nemme at komme i gang med. Når du tilføjer flere produkter til dit Smart Hjem, er det værd at overveje WiFi-kameraer, vandsensorer, en robotstøvsuger m.m. Klik her og find masser af Smart Hjem-produkter.

Du vil måske også syntes om...