Segboard – smart, miljørigtig teknologi

Sponsoreret

Screenshot 2 - Segboard - smart, miljørigtig teknologi

Segboardet er ikke bare smart, det er samtidig et godt alternativ til dig, der helst vil lade bilen stå og bussen køre uden dig. Men kender du til det, hvor cyklen helst også vil blive hjemme? Du er ikke alene. Og derfor er der mange, der har valgt et andet alternativ i form af el-cykler og el-løbehjul men også segboards er kommet frem som et populært transportmiddel.

Batteridrevet segboard

I stedet for at fylde benzin eller diesel på, så skal et segboard blot lades op over natten, og så er det ellers klar til at køre dig derhen, hvor du har en aftale. Hvad end det er små ture i byen, til eller fra arbejde eller i skole, så kan segboardet klare det.

De lette modeller, som vejer omkring 10 kg, er både nemme at have med dig på farten, når du ikke køre på det, og så kan de køre mellem 20 og 30 km. på én opladning. Det er ikke bare smart, det er også miljøvenligt og langt sjovere for dig end at cykle op at de stride bakker.

3 hurtige fordele ved et segboard

  • Et segboard er et smart urbant transportmiddel, der har en rækkevidde på omkring 20-30 km på bare én opladning.
  • Det er et miljøvenligt transportmiddel, der er meget støjsvagt og er god for din balanceevne.
  • Der findes segboards med Bluetooth højtalere, så du altid kan høre musik, når du bruger dit segboard.

Vælg kvalitet frem for alt

Når du går efter et segboard, så skal du holde dig for øje, at du får købt et, der er af ordentlig kvalitet. Det betyder blandt andet, at det skal være certificeret med de rette sikkerhedsforanstaltninger, hvilket er din garanti for, at det ikke brænder sammen under dig.

 

Du vil måske også syntes om...