Skab opmærksomhed med explainervideo

Sponsoreret

nov1 1 - Skab opmærksomhed med explainervideo

Med explainervideo kan du hurtigt fortælle og skabe opmærksomhed om din virksomhed, din service eller dine ydelser. Hos Webdwarf udvikler de gode explainervideoer, som er i stand til hurtigt at fange kunderne lige der, hvor de befinder sig.

Webdwarf er et kreativt bureau, som kan hjælpe din virksomhed med at få udviklet gode og enkle explainervideoer, som kunderne forstår. Alle videoerne, som Webdwarf laver, er produceret i Illustrator og Aftereffects. Det er med til at sikre, at videoerne bliver af den absolut bedste kvalitet. Ser du explainervideoer, som er produceret i Illustrator og Aftereffects, kan du tydeligt se forskel på dem og dem, som ikke er lavet i de 2 programmer. Bevægelserne på samtlige figurer er mere naturlige, når de er udviklet i Illustrator og Aftereffects, hvilket gør dem mere troværdige.

Storyboard sikrer stil og tone

Hos Webdwarf udvikler de explainervideoer, som passer til netop dine produkter og til din virksomhed. Du kan selv vælge hvilken stil og genre din nye video skal have. Webdwarf hjælper dig smart på vej. Ved at udfylde dit eget storyboard på deres hjemmeside med dine egne ønsker og tanker, kan der tages højde for, hvad det er du gerne vil have med i din video. Du kan også på storyboarded fortælle, hvilke farvepræferencer du har og komme med dine kreative idéer til din explainervideo. Når Webdwarf modtager dit storyboard, vil de kontakte dig og komme med deres gode råd og idéer til din explainervideo.

Hos Webdwarf er produkter som grafisk arbejde og videoer til at betale. Deres 60 sekunders explainervideo af høj kvalitet er en af markedets absolut billigste, og så har de til og med en meget kort leveringstid. Win Win!

 

Du vil måske også syntes om...