Skal du til at anlægge terrasse?

Sponsoreret

Hvis du skal lægge nye fliser, så er det vigtigt at have styr på underlaget, så fliserne ikke skrider. Det kan du ordne med en pladevibrator fra Primus Danmark.

Står du og skal til at anlægge terrasse eller skal lægge belægning et sted? Så skal du huske, at processen altid starter med underlaget, for hvis ikke det er jævnt og plant, så kan der opstå store problemer. Det har stor påvirkningpå holdbarheden af din flisebelægning, fordi fliserne hurtigt kan komme til at skride, og så er hele arbejdet spildt. Her er det så, at en pladevibrator er din bedste ven, uanset om du er erhvervsdrivende eller gør-det-selv-mand i fritiden.

Hvis du gerne vil undgå det spildte arbejde, så skal du bruge en pladevibrator. Den både stamper og komprimerer det underlag, du kører den hen over, sådan at det bliver helt kompakt og kan bære vægt uden at synke. Og sådan sikrer du, at fliserne bliver, hvor de skal og ikke synker eller kommer til at skride, når du har lagt dem.

PrimusDanmark.dk har altid et godt udvalg af pladevibratorer i god kvalitet til en rigtig god pris, og de fleste modeller fås med en motor fra enten Honda eller Lifan. Fælles er, at de alle er benzindrevne.

I det store udvalg kan du lede efter præcis den pladevibrator, der passer til dit behov. Her kan du også finde reservedele, hvis det blot er det, du mangler. Her kan du eksempelvis kigger under fanen ”Brugt Værktøj” i webshoppen, hvor du også kan finde brugte pladevibratorer, hvis du gerne vil spare penge.

Find et stor udvalg af værktøj hos Primusdanmark.

Du vil måske også syntes om...