Skal jeg købe en plotter?

Sponsoreret

Har du hørt om en plotter printer før? Det er ikke nødvendigvis noget, som du har stiftet bekendtskab med før. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad en plotter er for noget, skal du læse med videre her.

Hvad er en plotter?

Det er nemt at forveksle en plotter med en helt almindelig printer. En plotter er nemlig en form for printer. Der er tale om en yderst alsidig maskine, som kan bruge linjetegninger til at danne et billede.

En helt almindelig plotter anvender enten en kuglepen eller en blyant til at tegne linjerne på papiret. Det er en form for mekanisk arm, der holder den pågældende kuglepen eller blyant inde i maskinen.

Det vil altså sige, at en plotter er en grafisk printer, som tegner med hjælp fra enten en blyant eller en kuglepen.

Hvem gør brug af en plotter?

En plotter bliver brugt af mange forskellige faggrupper. Eksempelvis bruger grafikere, arkitekter og ingeniører denne type maskine. Der er ligeledes andre, som kan få glæde af en plotter. Så hvis du har brug for at printe noget i et stort format, hvor en almindelig printer ikke kan klare opgave, er en plotter måske noget for dig.

Hvad bliver en plotter brugt til?

Når det kommer til en helt almindelig printer, så er der en grænse i forhold til, hvor stort et format den kan printe. Hvis du har brug for at printe et ret stort format, skal du investere i en plotter. Det kan for eksempel være, at du skal printe et banner eller lignende.

Du vil måske også syntes om...