Teknologi, der gør hverdagen nemmere

Sponsoreret

okt2 - Teknologi, der gør hverdagen nemmere

 

Med et segboard kan du udfolde dig med sjove tricks og små piruetter, men det er også et transportmiddel, der er sikkerhedsgodkendt, så du trygt kan bevæge dig ud i trafikken.

Vælg mellem forskellige designs

Segboard findes i mange farver, typer og prisklasser, og det gælder også hos segboard.dk, hvor du både kan finde segboard 1.0 og 2.0 til nogle af markedets skarpeste priser. Begge modeller fås i forskellige designs og farver. Du kan eksempelvis få den enkeltfarvede version i sort eller hvid, eller du kan få modellen ’Cartoon Hero’ med et væld af friske farver.

Til korte og lange ture

Med en vægt på kun 10 kg og rækkevidde på 20 til 30 kilometer på en enkelt opladning, så er segboard 1.0 den lille og hurtige version, som egner sig til dig, der gerne vil lave tricks og hurtige vendinger, og så kan du bruge det både inde- og udendørs. Samtidig gør den lille størrelse det til et nemt og hurtigt transportmiddel, der er nemt at have med på farten. Segboard 2.0 har en kraftigere motor og større hjul, hvorfor den er velegnet til lidt længere ture. Du kan tage den ud og udforske byen, eller du kan bruge den til sjov og leg. En opladning på blot 2 timer giver en rækkevidde på 17 til 20 kilometer, så du har rig mulighed for at tage på opdagelse.

For begge segboards gælder det, at sikkerheden er i top og ganske troværdig ved certifikater og dansk test-rapport. Du kan altså trygt stole på, at segboard.dk er en god forhandler, der giver dig mulighed for at komme sjovt og sikkert rundt.

Du vil måske også syntes om...