Tyverisikring til din virksomhed

Sponsoreret

Screenshot 5 - Tyverisikring til din virksomhed

 

Butikker og virksomheder er ofte attraktive mål for indbrudstyve. Ofte på grund af let omsætteligt IT-udstyr og elektronik af værdi, som langt de fleste virksomheder har stående. Det er derfor en god idé at tyverisikre din virksomhed med det rette sikkerhedsudstyr, som kan forebygge ubudne gæster. Vælg derfor en løsning som tyven ikke ”bare” kan ignorere. Et sikkerhedsgitter kan tyven ikke sådan lige trænge igennem.

Som virksomhedsejer kender du alt til, at der ofte er virksomheder, der oplever tyveri og indbrud. Som erhvervsdrivende bliver du også fra forsikringsselskabet mødt med nogle krav til sikring mod netop indbrud og tyveri. Vælger du ikke at sikre din virksomhed tilstrækkeligt, vil du i værste tilfælde, skulle dække nogle skader selv. Og det kan blive rigtig dyrt, hvis man ikke har taget sine forbehold.

Vælg det bedste til din virksomhed

Ved at vælge indbrudssikring og tyverisikring hos Alux er du garanteret en god sikring i bedste kvalitet. De mest brugte løsninger og den mest effektive sikringsform er et rullegitter eller et fastgitter. Med en mekanisk sikring hjælper det dig med, at forhindrer en indbrudstyv i at trænge ind gennem vinduer og døre. Med mekanisk sikring bliver tyverisikring ikke mere enkelt.

Alle sikringsgitre som du finder hos Alux, er grundigt testede og de er alle godkendte efter de nyeste standarder.

Mangler du tyverisikring til din virksomhed? Så skal du tage et kig forbi Alux.dk. Alle løsninger produceres efter mål, så de passer perfekt til din virksomheds behov og sikring af døre og vinduer.

Du vil måske også syntes om...