Undgå problemer med dine vandhaner

Sponsoreret

okt1 - Undgå problemer med dine vandhaner

 

Her på siden finder du masser information, du kan tage med dig i din hverdag – hvad end det gældet tekniske udfordringer eller praktiske problemstillinger i dit hjem. Netop det sidste kan du læse om i det følgende – for hvad kan man gøre, for netop at komme noget så ødelæggende som en vandskade i forkøbet? Nu handler det specifikt om, hvordan du kan gøre det nemmere at skifte din vandhane ud, før ulykken indtræffer.

Hvorfor du bør overveje en ballofix

En ballofix er en tilføjelse, som alle burde overveje til deres vandhaner i hjemmet. Med en ballofix, som også kaldes en kuglehane, kan du tænde og slukke for vandet på selve slangen, sådan at du nemt kan udskifte din vandhane, hvis det bliver nødvendigt. Hvis du allerede har en ballofix derhjemme, kan det dog være en fordel at læse med alligevel, da de godt kan blive for gamle, og så risikerer man alligevel at få vand under vasken.

Uanset hvordan dine slanger er ført under vasken, kan du finde en kuglehane, der passer. De fås nemlig både i helt lige modeller og i L-former, hvis det passer bedre i din skabssituation. Du kan også få mellemstykker, der gør, at vandet kan fordeles i to retninger, eller at to stråler kan forbindes til én.  Skønt man ikke kigger på dem ofte, bør du også vide, at de fås med mange forskellige visuelle udtryk.

Hvis du vil læse mere om dine muligheder, eller hvis du er klar til at gøre noget godt for den mere praktiske del af hjemmet, kan du nemt og hurtigt læse mere om din næste ballofix lige her.

Du vil måske også syntes om...