Vælg en smart og brugervenlig e-cigaret

Sponsoreret

Der sker hele tiden en udvikling inden for branchen med elektroniske cigaretter. I dag findes der mange forskellige former for e-cigaretter og e-væsker til stor glæde for brugerne. KICK MAX er en af de e-cigaretter, som er blevet meget populær blandt danskerne i den seneste tid.

Perfekt til den nye og den erfarne bruger

Det er altid lidt af et eksperiment, når du skal til at bruge en e-cigaret. Det kan derfor sagtens tage lidt tid, før du har fundet de rette redskaber, der gør det til en fornøjelse for dig.

Uanset om du er helt ny inden for denne verden, eller om du er en erfaren bruger, er KICK MAX et oplagt valg. Det er nemlig en meget brugervenlig model, der opfylder de flestes behov. Systemet er fremstillet i en høj kvalitet, og du kan frit vælge mellem rigtig mange af de forskellige e-væsker.

Lille, handy og smart e-cigaret

Denne e-cigaret er designet, så den er lille og handy, hvilket nok er en af grundene til, at den er blevet populær så hurtigt. Hele systemet er utrolig nemt og smart, da det ikke er forsynet med knapper. Du skal blot sætte poden i, og så er du klar til at anvende din e-cigaret.

Der er et lys på KICK MAX, som fortæller dig, når den trænger til en opladning. Lyset viser også, når den er fuldt opladt igen. Du skal heller ikke bøvle med at skifte coils, da du i stedet skifter hele væskebeholderen (poden).

Desuden er der en indbygget coil i KICK MAX. Den giver en dampmængde, der stort set ligger på lige fod med en helt almindelig cigaret.

Du vil måske også syntes om...