Håndvaskarmatur i dansk design og kvalitet

Sponsoreret

dec2 2 e1577969901314 - Håndvaskarmatur i dansk design og kvalitet

Søger du efter et godt håndvaskarmatur og et, som også passer flot ind på dit badeværelse derhjemme? Her på siden kan du finde en masse information om Damixa håndvaskarmatur, og om hvem der står bag det danske firma, der producerer de elegante håndvaskarmaturer.

Damixa er et dansk firma. Et dansk velrenommeret firma som sætter en stor ære i at udvikle flotte håndvaskarmatur til badeværelser. Flotte håndvaskarmaturer som også findes i forskellige farver og materialer.

De forskellige håndvaskarmatur er lavet som automatiske eller med håndtag. På den måde kan du selv justere trykket af det vand, som kommer ud, samt justere på det kolde og det varme vand. Det automatiske armatur betyder, at du ved at føre hænderne ind under hanen, aktiverer armaturet, som giver dig den mængde vand, du skal bruge til at vaske dine hænder.

Smukt og enkelt design på badeværelset

Damixa håndvaskarmaturer er smukt designet. Ønsker du ikke en af de meget brugte kromvandhaner, som man oftest ser på badeværelser? Så har danske Damixa designet håndvaskarmaturer i flere forskellige farver og materialer, som du frit kan vælge mellem. Her kan nævnes håndvaskarmaturer i blandt andet krom, messing, sort, steel, og matsort.

Med de mere specielle farver og materialer kan du skabe flotte badeværelsesløsninger, som man ikke ser mange andre steder. Badeværelsesmiljøer som du kan have glæde af i mange år på grund af den velkendte kvalitet og funktionalitet.

Hos VVS Comfort finder du et bredt og godt produktsortiment indenfor håndvaskarmaturer. Så står du, og leder efter et flot designet håndvaskarmatur, kan du med garanti finde et, som passer perfekt til dit behov og til netop dit badeværelse.

Du vil måske også syntes om...