Hvad består en e-cigaret af?

Sponsoreret

Er du nysgerrig på, hvad e-cigaretter er og kan, så læs med her. Elekcig.dk har et stort udvalg af både cigaretter og væsker, så du kan finde lige præcis det, der falder i din smag.

E-cigaretter kan både fungere som et middel for mennesker, der gerne vil stoppe med at ryge, men nogle kan også bare godt lide duften og dampen og bruger dem blot som nydelsesmiddel. Måske du er interesseret i at vide mere om, hvad en e-cigaret rent faktisk er.

En e-cigaret består typisk af en væskebeholder, coil og et batteri. Det virker på den måde, at væskebeholderen er den del af el-cigaretten, der opvarmer og omdanner e-væske til damp. Det sker, fordi der inde i væskebeholderen er en såkaldt coil. Coilen fungerer lidt ligesom en væge i et stearinlys. Coilen er den mindste del i e-cigaretten – men måske den vigtigste.

Til sidst er der batteriet, som er det, der sender strøm til coilen, og det fungerer på den måde som en slags varmetråd. På den måde bringes e-væsken i kog, og der udvikles damp. Det kaldes en coil, fordi den er formet som en spole. Du kan som regel ikke se coilen, fordi den er gemt bag et hus af metal. Batteriet er e-cigarettens powerhouse, om man vil. Det er også batteriet, der afgør, hvor stor en dampsky, du kan lave. Det kan du hensyn til, når du bestiller din e-cigaret.

Du kan finde meget mere information om e-cigaretter, væsker og lignende på elekcig.dk.

Du vil måske også syntes om...