Hvilken sofa skal jeg vælge?

Sponsoreret

En sofa er en stor udgift, og desværre passer din gamle sofa ikke altid til dit nye hjem. Måske havde du den perfekte sofa, der hvor du boede før, men den selvsamme sofa kan være for stor til dit nye hjem, eller chaiselongen kan stå i den forkerte side. Ingen grund til panik, det er ikke sværere, end at købe en ny, men da sofaen alligevel koster lidt, er det vigtigt, at du rammer rigtigt fra starten.

 

En sofa der passer dine behov

Når man vælger sofa, er det vigtigt at tænke over, hvilken type man selv er. Hvis du bruger hele weekenderne på at ligge og binge Netflix, ja, så er en rigtig flyder lige sofaen for dig. Der skal gerne være en én chaiselong, og så skal den være overpolstret og blød. Din sofa skal være lang nok til, at du kan ligge i den, og blød nok til, at du ikke får ondt i ryggen, hvis du falder i søvn.

 

Har du derimod et lidt mere stift hjem, kan det være en god idé at købe en mere solid sofa, der indbyder til, at man retter ryggen. Den er god, når man inviterer svigerfamilien over til kaffe og kage.

 

Mere end ét behov

Bor man langt væk fra byen og offentlig transport, bør man også overveje, om det kan blive nødvendigt at lægge hus til en god ven. Hvis din sofa også skal kunne fungere som soveplads, bør du investere i en sovesofa, der giver dine venner og familie et dejligt underlag. Sovesofaer kommer typisk også med et opbevaringsrum, der er perfekt til dyner, puder, tæpper osv.

 

Har man hund, bør man også altid vælge et betræk af grov tekstil, der kan tåle hundens kløer. Læder har det med at efterlade ridser.

Du vil måske også syntes om...