Køb dit kokkeforklæde hos Kentaur

Sponsoreret

c90deb5e e2d3 40a8 85e4 d8ee976b3b9d - Køb dit kokkeforklæde hos Kentaur

Er du kok eller drømmer om at blive det? Så er grejet noget af det vigtigste, og du kan købe det perfekte kokkeforklæde hos Kentaur.

Vi ved alle, at grej er alfa og omega, når det gælder kokkeerhvervet. Selvfølgelig er køkkengrejet det vigtigste, men det er også altafgørende med det rette forklæde. For et forklæde skal både være stilsikkert, i god kvalitet, og så skal det have de helt rigtige lommer.

Kentaur er en virksomhed, der designer og producerer arbejdstøj til alle typer brancher, og de har meget stor erfaring på området. Deres rødder går nemlig helt tilbage til 1927, hvor navnet var Fredericia Kittelfabrik. Siden har de skiftet navn til Kentaur, men sortimentet indeholder stadig det, de startede med at lave. Nemlig klassiske hvide kitler. Siden har de udvidet med alverdens produkter inden for blandt andet restaurationsbranchen, hvor de producerer forklæder og forstykker til arbejdsmiljøer indenfor køkken, restaurant, café eller bistro – forklæder som kan anvendes af både kokke, tjenere og dig.

De producerer forklæder i alverdens farver og materialer, lige fra Bordeaux-røde forklæder, forklæder i army-stof, i lækre rå materialer eller helt klassiske forklæder. Forklæderne med smæk fås også enten med fast eller justerbar nakkestrop – de har også det helt rigtige forklæde med strop til viskestykke og forklæder i mange farver og forskellige størrelser. Forklæder skal ikke være ens, de skal afspejle forretningen. Kig forbi deres sider og se udvalget af forklæder i smarte designs, i rå looks, med lommer, uden lommer, i læderlook, der sikrer dig en god, gennemtestet og ensartet kvalitet, som holder til dine udfordringer, hvad enten det er i køkkenet eller restauranten. Køb kokkeforklæder her.

Du vil måske også syntes om...