Leasing af en bil: Hvornår er leasing en god idé?

Sponsoreret

jan2 - Leasing af en bil: Hvornår er leasing en god idé?

Står du og skal anskaffe din første bil, eller har du brug for at få udskiftet den gamle? Måske overvejer du BMW leasing? Du har i disse tilfælde to muligheder for at få en bil. Du kan nemlig vælge enten at købe en bil eller lease en bil. Men hvornår er det egentlig en god idé at lease en bil?

Fordele ved leasing

Lad os være ærlige: at købe en bil er en dyr investering. Derfor kan det godt være en fordel for dig at lease den i stedet. Leasing af en bil kan faktisk give dig muligheden for at køre rundt i en større bil, end hvis du køber bilen. Hvis du vælger at lease en bil, betaler du kun for afskrivningen af bilens værdi, mens du betaler for hele bilens værdi, hvis du vælger at købe.

En anden fordel ved leasing er, at når din leasingkontrakt udløber, har du mulighed for at lease en ny bil. Udviklingen af teknologier til biler går hurtigt. Du kan derfor hele tiden have en bil med de nyeste teknologier.

Ulemper ved leasing

Der er mange faktorer, du skal tage i betragtning, hvis du vælger at lease en bil. En af disse er leasingkontrakten, som du med omhu skal forhandle dig frem til hos leasingfirmaet. Får du ikke en ordentlig kontrakt, kan ordningen blive dyrere for dig i forhold til, hvis du køber en bil.

Sørg for at undersøge alt det som du er i tvivl om, før du underskriver en leasingkontrakt. Få eventuelt andre fagpersoner, end der hvor du vil lease din bil, til at kigge på kontrakten.

Du vil måske også syntes om...