Mangler du kopipapir på kontoret?

Sponsoreret

mahrous houses 5AoOejjRUrA unsplash - Mangler du kopipapir på kontoret?

Er printeren løbet tør for kopipapir på kontoret, eller er mængden ved at nå til vejs ende? På et kontor må man ikke løbe tør for kopipapir, og derfor kan du hos Kontor Syd bestille store mængder, så du altid kan have styr på papirarbejdet.

Den bedste kvalitet

Arbejder du på et kontor, et bibliotek, en foto- og printbutik eller et hvilket som helst andet sted, hvor du er afhængig af kopipapir? I så fald er dit arbejde de fleste steder afhængigt af, at der er kopipapir i bakken, i printeren og kopimaskinen, og at du og dine kollegaer aldrig løber tør for papir. Alt efter hvilken arbejdsplads du har, kan det være forskelligt, hvilke størrelser kopipapir der er brug for. Tager du et kig på udvalget af kopipapir hos Kontor Syd, vil du hurtigt opdage, at de har et stort udvalg. De ved nemlig, at kopipapir ikke bare er kopipapir. Det skal nemlig være i god kvalitet for de bedste resultater, og netop derfor har de papir fra alle de bedste kvalitetsmærker, der producerer kopipapir.

Flere størrelser papir

Når du bestiller kopipapir, skal du vide dig sikker på, hvad for noget der er det rigtige til opgaven og til din printer eller kopimaskine. Hos Kontor Syd har de kopipapir i flere størrelser, heriblandt A3, A4 og A5. Derudover kan du få ark i forskellige gram, blandt andet 80, 90 og 120 grams, og hver variant er tiltænkt til forskellige projekter, alt efter om du eksempelvis skal bruge kopipapir til brevpapir, fakturering eller måske indbydelser. Find dit kopipapir hos Kontor Syd, så du ikke løber tør!

Du vil måske også syntes om...