Overrask dine medarbejdere med firmagaver

Sponsoreret

proxyclick visitor management system s86WhGhp25Y unsplash - Overrask dine medarbejdere med firmagaverPlejer du at ønske dine medarbejdere god sommerferie med en feriegave, en tillykke-med-fødselsdagen-gave, eller vil du som noget helt nyt overraske med en firmagave efter et godt samarbejde? Bach Promotion har et stort udvalg. Køb firmagaver her, og glæd dine ansatte.

Spred glæde på arbejdspladsen

Bach Promotion var én af de 100 første danske virksomheder, som sprang ud som online firmagavevirksomheder. Siden 1989 har virksomheden været stor medspiller i forhold til at glæde medarbejdere i Danmark såvel som i udlandet. De mange års erfaring med online firmagaver gør, at medarbejderne hos Bach Promotion har helt styr på, hvilke gaver, der vækker glæde hos dine medarbejdere. Udvalget er stort, så du har mulighed for at finde gaver, der passer til enhver.

Personlige og fællesgaver

Hos Bach Promotion er det bare at sætte fantasien løs. Vil du give en gave, der dagligt kan minde dine medarbejdere om gode tider på arbejdspladsen, kan du glæde med et porcelænskrus med logo på. Er du på udkig efter en overraskende fødselsdagsgave til medarbejderen, der fylder rundt, kan du købe en picnickurv til to personer, som han eller hun kan nyde med sin partner derhjemme. Det kan også være, du søger en gave, som alle kollegaerne vil blive glade for, så hvorfor ikke overraske med en indkøbstaske eller en drikkeflaske? Begge noget, som alle kan få glæde af over sommeren såvel på arbejdsdage. Uanset hvilke firmagaver du er på udkig efter, så er der stor mulighed for at finde noget hos Bach Promotion, som både vil glæde den enkelte, eller som vil overraske alle kollegaerne, som de kan glædes ved sommeren over.

Du vil måske også syntes om...