Send dine pakker med Postnord

Sponsoreret

Er du den glade ejer af din egen webshop, og har du en masse varer, som du dagligt sender ud til dine glade kunder? Så er du sikkert også bekendt med alle de omkostninger og bekymringer der er, når pakkerne skal forlade dit lager. Det er ikke altid en nem opgave, at finde den rette leverandør af dine pakker, og er du i tvivl så bør du læse med lige her. 

 

Det handler om tillid

Når dine pakker forlader dit lager, handler det i høj grad om at du har tillid til det postvæsen du vælger. Som webshop ejer er du selvfølgelig afhængig af at dine varer dukker op til tiden, så dine kunder ikke skal vente alt for lang tid på produkterne. Oplever dine kunder ikke at dit firma holder hvad det lover, risikerer du i stedet at få en negativ omtale, hvilket du med garanti slet ikke er interesseret i. 

 

Leder du efter et transportfirma, som er lig med høj kvalitet, så kan du med stor fordel vælge at send med postnord, hvis du gerne vil have en professionel håndtering af dine mange ordrer. 

 

Pensopay er en del af PostNord, som sørger for at transporten af dine solgte og returnerede varer, forløber helt og aldeles gnidningsfrit. Med Pensopay får du ikke alene adgang til PostNord, men også mange andre pålidelige transportører, som du frit kan vælge imellem. 

 

Når du vælger at sende dine pakker vis PostNord, får dine kunder intet mindre end hele 2000 forskellige udleveringssteder at vælge imellem. 

 

Du vil måske også syntes om...