Skal din virksomhed i gang med et større byggeprojekt?

Sponsoreret

nov3 - Skal din virksomhed i gang med et større byggeprojekt?

Står jeres virksomhed og skal i gang med et større byggeprojekt, og mangler i den forbindelse et professionelt byggefirma i Århus til at varetage opgaven? Så er entreprenørvirksomheden KG Hansen helt sikkert den samarbejdspartner, som dig og din virksomhed søger.

Totalløsning på byggeprojekt

Ved at indgå et samarbejde med totalentreprenør KG Hansen, vil du ikke fortryde dit valg. Firmaet er en erfaren og solid entreprenørvirksomhed, og det er med dem som tovholder muligt at lade dem stå for alle opgaverne i et byggeprojekt, så alle aftaler overholdes til punkt og prikke.

Når man indgår en fast aftale omkring et projekt med KG Hansen, er man fra start sikret en personlig projektleder, som vil stå for hele byggeprocessen fra start til slut. Man er som kunde og samarbejdspartner hos KG Hansen altid sikret, at der bliver gjort det absolut yderste for at levere et færdigt byggeprojekt, som der er blevet aftalt fra start.

Mange års professionel byggeri erfaring

Siden 1910 hvor murermester Karl Georg Hansen grundlagde virksomheden i Grindsted, har virksomheden stået for rigtig mange større byggeprojekter rundt om i landet. Især vest for Storebælt har firmaet stået for mange større byggeprojekter. Virksomheden er med årene ikke blevet mindre, men derimod vokset til en stor og betydende dansk entreprenørvirksomhed.

Siden grundlæggelsen er det de samme værdier som har fulgt virksomheden. Deres 4 værdier lyder sådan:

  • Vi udviser respekt
  • Vi er ansvarlige
  • Vi er troværdige
  • Vi har en høj faglighed

Alle ovenstående værdier er urokkelige og noget som alle medarbejdere hos byggefirmaet og entreprenørvirksomheden lever op til.

Du vil måske også syntes om...