Støjmåling i forbindelse med miljøgodkendelse?

Sponsoreret

troy mortier 3YsvksNCMd0 unsplash - Støjmåling i forbindelse med miljøgodkendelse?

Skal din virksomhed have foretaget en beregning af ekstern støj og støjmåling i forbindelse med en miljøgodkendelse? Eurofins Miljø Luft er eksperter, når det kommer til støjmålinger, støjdæmpning og rådgivning af virksomheder i forbindelse med støj.

Støj fra virksomheder

I forbindelse med en miljøgodkendelse er det et krav at få lavet en støjkortlægning af eksempelvis ekstern støj fra virksomheder. Eurofins Miljø Luft er godkendt af miljøstyrelsen til netop af foretage disse målinger, beregninger og støjkortlægning for virksomheder. De har mange års erfaring og er derfor en erfaren virksomhed til at rådgive andre virksomheder i støjmålinger og støjdæmpning. Eurofins Miljø Luft er det oplagte valg, hvis du skal have foretaget en støjkortlægning i forbindelse med en miljøgodkendelse.

Måling af støj i boligområder

Skal du have målt støjniveauet i et boligområde og have lavet støjdæmpninger, så er Eurofins Miljø Luft den helt rigtige samarbejdsparter. De har nemlig mange års erfaring og ekspertise i netop at udføre støjmålinger og støjdæmpning i boligområder – både for private og for virksomheder i hele landet. De vil derfor helt sikkert også kunne hjælpe dig med dine udfordringer med støj fra boligområder eller en større nærliggende vej. Hvis I er flere, der skal i gang med at bygge et nyt boligområde, kan det være en god idé at være på forkant, når det kommer til støj og støjgener, og derfor bør I helt sikkert kontakte Eurofins Miljø Luft, så I kan høre nærmere om, hvordan de kan hjælpe jer med støj og støjdæmpning.

Du vil måske også syntes om...