Vil du samle alle budgetter og data i din virksomhed?

Sponsoreret

Mange virksomheder ender ofte med at have en masse versioner af Excel, men de ender også med at have utallige regneark, som en gang imellem gør mere skade end gavn. Vil du gerne have et system, som nemt og bekvemt kan samle hele virksomhedens mange manuelle tasteopgaver ét sted, så kan det være at vis performance, lige netop er det sted der kan hjælpe dig. 

Slut med et utal af regneark

Med VIS er det slut med et alt for stort antal af regneark. VIS automatiserer nemlig de tunge og tidskrævende arbejdsprocesser, og er derfor med til at sikre en bedre håndtering af din virksomheds mange funktioner. 

100% platformsuafhængig software

Løsningen med VIS samler alt analyse, rapportering, budgettering, opfølgning samt forecasting i ét samlet system. 

Et stort budget

Business Performance understøtter alle virksomhedens mange budgetfaser, også finansiel konsolidering og eliminering.

 

Nyskabt teknologi

Via InMemory, som er en multi-dimensionel databaseteknologi, bliver resultatet en meget høj performance. Det betyder at der hurtigt vil kunne ses ændringer i budgettet. 

 

Mulighed for at arbejde interaktivt med virksomhedens data

Ved hjælp af VIS Business Performance, får I mulighed for at arbejde interaktivt, med alle jeres data i virksomheden. I får mulighed for både at redigere, samt tilpasse jeres tal, direkte i løsningen. 

 

Har du lyst til at vide mere om, hvordan VIS Performance kan implementeres i din virksomhed. Så tøv ikke med at kontakte VIS allerede i dag, enten pr mail [email protected] eller på tlf +45 79 447 447. 

 

Du vil måske også syntes om...