3 begyndercomputere, der er egnede til programmering

Sponsoreret

Alle ved, at viden er langt vigtigere end maskinkraft, men nogle bærbare computere er særligt egnede specifikt til kodning.

I denne artikel kigger vi nærmere på 3 computere, der er perfekte til begyndere, som lige er startet på deres programmeringsrejse.

Acer Aspire E15 E5-575

Dette er stort set bare en grundlæggende bærbar computer, som kan køre Kali Linux på en VM. Helt ærligt behøver du ikke investere masser af penge i en stor bærbar computer med fantastiske funktioner, hvis du kun vil lære noget om software og analysere kode.

Lenovo ThinkPad T480

featured postbillede 3begyndercomputeredereregnedetilprogrammering LenovoThinkPadT480 - 3 begyndercomputere, der er egnede til programmering

Disse bærbare computere er berømte for deres penetrationstest, cybersikkerhed og generel hacking, og de håndterer Linux Distros bedre end nogen anden model på markedet lige nu.

Det bedste råd er at vælge en simpel model og så få mange hestekræfter som muligt.

ASUS ROG Strix Scar Edition

featured postbillede 3begyndercomputeredereregnedetilprogrammering ASUSROGStrixScarEdition  - 3 begyndercomputere, der er egnede til programmering

Selvom vi alle ved, at superkraftige maskiner ikke er nødvendige for at være en god programmør eller udvikler, er det dejligt at kunne spytte kode ud hurtigere. Denne model vil være temmelig tæt på en almindelig PC, når det kommer til ydeevne.

Mens enhver bærbar computer kan klare jobbet, er det dem her du skal se på, hvis du er interesseret i at din næste bærbare skal være kodningsvenlig. Hvis du er nybegynder, så hold dig til det grundlæggende, men hvis du er en erfaren hacker, bør du overveje at få mere hardware til jobbet.

Du vil måske også syntes om...