Skriv for os

Hvis du elsker ny teknologi, hvis du er fascineret af de nyeste hacking metoder og de bedste cybersikkerhedsforanstaltninger, hvis du kender din smartphone til perfektion, og hvis du har lyst til at dele alt hvad du ved med resten af verden, så folk bliver mere opmærksomme på hvilke informationer de deler på internettet, så er her en fantastisk mulighed for dig!

Vi leder efter nye forfattere som brænder for at dele deres synspunkter om disse emner. Uanset hvor lidt eller hvor meget du ved om IT og hacking, al viden tæller og nogen kan drage fordel af det.

For at ansøge om jobbet skal du være mindst 18 år gammel, uanset hvor i verden du kommer fra. Du skal også indsende et eksempel på en tekst du har skrevet omkring teknologi.

Efter ansøgningen får du en e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget ansøgningen, og vores redaktører vil gennemgå dit materiale, inden vi kontakter dig.

Hvis dit skriftlige materiale er godt, hvis sproget flyder godt, og emnet er interessant og brugbart for læserne, vil du blive betalt for det, og det vil blive offentliggjort i de kommende uger.

Vi vil derefter diskutere betaling og den arbejdsplan du vil følge, når du  skal skabe mere interessant indhold for at hjælpe bladet med at få mere eksponering og fans over hele verden.

Ansøg om jobbet, bliv en vigtig del af RLogin Squad og begynd at leve det liv du altid har drømt om. Ansøg nu!