Banebrydende ting, en 3D-printer kan lave

Sponsoreret

3D-print er helt klart på toppen over de nyeste og mest banebrydende teknologier længe. 3D-print er en såkaldt additivproduktionsmetode, hvor man kan bygge en model eller et objekt ved, at 3D-printeren bygger den fra bunden og op.

Man er nok nødt til at se selve skabelsesprocessen ske, før man rigtig forstår, hvordan en 3D-printer fungerer. Hvis du er nysgerrig, kan du søge på nettet efter Sindoh 3D-printer, og se en video af en 3D-printer, der fremstiller selv de mest avancerede genstande og objekter.

3D-print af mad

Ja, den er faktisk god nok. Man kan 3D-printe mad. En ny teknologi indenfor 3D-print gør, at man nu kan give ældre og andre med tygge og synke problemer, som ellers kun må spise blendet mad, et mere velsmagende og ernæringsrigt måltid.

Huse

Det er ikke kun små modeller og objekter, der kan 3D-printes. Faktisk, er det både utrolig hurtigt, nemt og meget billigt, at 3D-printe et hus. Det foregår rent praktisk ved, at man sætter en stor printer op, der hvor huset skal stå. Fire søjler, en i hvert hjørne af grunden.

Faktisk kan man allerede i dag 3D-printe et hus på 24 timer, og det bedste af det hele er, at det kun koster 24.000 kroner. Måske er 3D-print af huse det helt nye inden for bygge og design-industrien?

Der bygges huse i hele syv etagers højde, og lige nu forskes der i at lave huse på 20 etager!

Det er godt for miljøet

Med 3D-print er der en utrolig designfrihed og kort udviklingstid, som giver en lang række fantastiske muligheder.

Den korte og lette produktionsmetode er i sig selv med på den grønne bølge, men med 3D-printeren, er der også mulighed for at opfinde og producere produkter, som giver en gevinst i den grønne retning.

 

 

Du vil måske også syntes om...